Boka

Spelning

Coverband / Underhållning / Dansmusik

Thomas

Har varit i branschen sedan 1979!

1982 startade han Thoms Trio i sin ursprungliga uppsättning, då under namnet Thomas Trio. Då han fick anställning i olika orkestrar/band lades Thoms Trio på is för att återuppstå vid olika speciella tillfällen.

Senaste band som Thomas turnerade runt med var Milles orkester vars arbetsfält sträckte sig över Danmark, Sverige och en del i Tyskland. Innan Milles bör/kan också nämnas att Thomas spelat i olika uppsätttningar i Afrika, Asien och Europa.

Efter mycket resande bestämde sig Thomas för att starta upp ”Trion” igen 2005 för att komma närmre familjen och slippa allt för långa turnéer. Dock gör Thoms Trio 3-4 dagars turnéer i Sverige, Danmark och Tyskland.

Paulina

Paulina är en mycket vass ”Puma” med många strängar på sin lyra! Har sjungit med allt i från Growlband i Frankrike till olika jazzuppsättningar i Sverige! Hon Älskar schlager och älskar även att stå på scen. Som en ur publiken uttryckte det: Hon behöver inte sjunga! Bara att se hennes dans och energi räcker länge!

Peter

… eller Pinge som han också kallas. En mycket driven musiker som i stort sett gjort det mesta inom musikens värld. Man skulle nästan kunna skriva om det samma om Pinge som om Thomas. De har nämligen kampererat ihop i över 20 år! (voine, voine)

När han inte spelar på sin älskade gura hoppar han snabbt och lätt över till sitt trumset vilket innebär en fantastisk flexibilitet för trion!